Search
Close this search box.

Τα 5 καλύτερα θερμός της αγοράς για το 2024

Τα 5 καλύτερα θερμός της αγοράς

Τα ποτήρια και τα μπουκάλια θερμός έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς. Είτε λόγω οικολογικής συνείδησης, είτε λόγω μόδας, είτε ακόμα και για λόγους οικονομίας η χρήση τέτοιου gadgetακίου είναι ένα συχνό πια φαινόμενο της εποχής.

Όπως γίνεται στα περισσότερα προϊόντα που πρωτοβγαίνουν οι εταιρείες είναι λίγες και οι τιμές συνήθως αρκετά υψηλές. Με τον καιρό και την αύξηση της ζήτησης όλο και περισσότερες εταιρείες ασχολήθηκαν με αυτά ή δημιουργήθηκαν καθαρά για παραγωγή οικολογικών προϊόντων, όπως τα μπουκάλια θερμός που θα δούμε παρακάτω.

Οι επιλογές είναι πλέον πολλές και αν και ένα καλό μπουκάλι θερμός μπορεί να κρατήσει έως και 12 ώρες τη θερμοκρασία του ροφήματος και να αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις υπάρχουν και άλλα τα οποία η ποιότητα τους δεν αντιστοιχεί σε αυτά που περιμένεις.

Παρακάτω θα δούμε τις 5 καλύτερες εταιρείες για μπουκάλια θερμός που η ποιότητα τους είναι αντάξια των προσδοκιών σου και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου.

Υπενθύμιση: Ένα μπουκάλι θερμός μπορεί να κρατήσει τη θερμοκρασία ενός ροφήματος είτε ζεστού είτε παγωμένου αντίστοιχα.

Κλασσική σειρά μπουκαλιών θερμός Chilly's
Κλασσική σειρά μπουκαλιών θερμός Chilly's

Από τις πιο γνωστές εταιρείες, η Chilly’s έχει φτάσει την παραγωγή μπουκαλιών θερμός σε άλλο επίπεδο. Από θέμα ποικιλίας χρωμάτων και σχεδίων μέχρι και σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων.

Φυσικά είναι από τις πιο ακριβές επιλογές αλλά σίγουρα η αγορά ενός Chilly’s bottle δεν θα σε απογοητεύσει. Οι επιβεβαιωμένες επιδόσεις του είναι στις 8ώρες για ζεστά ροφήματα και περίπου 12 ώρες για κρύα. Φυσικά, αναφέρομαι για το διάστημα που το ρόφημα παραμένει στην αρχική του θερμοκρασία χωρίς μεταβολές.

Τα Chilly’s αποτελούνται από μπουκάλια χωρητικότητας από 250 ml έως 1.8L. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα 500ml. Είναι ένα μέγεθος το οποίο δεν είναι τόσο κουραστικό στην μεταφορά και ταυτόχρονα περιέχει μία ικανοποιητική ποσότητα ροφήματος.

Τα διαφορετικά μεγέθη που έχει ακόμα και για ίδια χωρητικότητα σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ποιο θα είναι αυτό που εσένα σε βολεύει περισσότερο ανάλογα με τη χρήση που το θέλεις. Αν για παράδειγμα το επιλέγεις για να το έχεις μαζί σου σε εκδρομές τότε χρειάζεσαι το μέγεθος που θα χωράει στη θήκη του backpack σου.

Μονόχρωμη σειρά 24bottles
Μονόχρωμη σειρά 24bottles

Αντίστοιχης πολιτικής είναι και τα 24Bottles. Δημοφιλή, επίσης για τα σχέδια και την ποικιλία στις επιλογές των προϊόντων.

Διαθέτουν ειδική επίστρωση στο εσωτερικό τους ώστε να μην διατηρούνται οι οσμές και οι γεύσεις και είναι εύκολα στο πλύσιμο. Από επιβεβαιωμένες χρήσεις οι επιδόσεις στη διατήρηση ζεστού ροφήματος είναι καλύτερες από ότι στα κρύα.

Τα 24 Bottles υπάρχουν σε περιορισμένα καταστήματα στην Ελλάδα και οι τιμές τους δεν απέχουν και πολύ από τα Chilly’s έχουν όμως το θετικό ότι υπάρχουν ανταλλακτικά καπάκια σε περίπτωση φθοράς ή σε περίπτωση άλλης προτίμησης στο στόμιο.

Μπουκάλια θερμός ESTIA- Save the Aegean
Μπουκάλια θερμός ESTIA- Save the Aegean

Μία ελληνική εταιρεία η Estia, είχε σαν βασική ενασχόληση τα προϊόντα κουζίνας.  Σε συνεργασία με τον οργανισμό Save the Aegean και ενισχύοντας τον οικονομικά έβγαλε αυτή την εκπληκτική σειρά με τα μπουκάλια θερμός.

Η επιλογή στα μεγέθη είναι και εδώ περιορισμένη αλλά δεν είναι καθόλου περιορισμένη η επιλογή στα σχέδια.

Μπορείτε να βρείτε Estia μπουκάλια θερμός 500ml σε βολικό σχεδιασμό για μεταφορά και χρήση. Αποτελεί μία πιο οικονομική επιλογή και κάπως αντίστοιχες είναι και οι αποδόσεις στην διατήρηση των θερμοκρασιών.

Δοκιμασμένο καπάκι, χωρίς διαρροές όπου μπορείς εύκολα και χωρίς φόβο να το τοποθετήσεις στην τσάντα σου μαζί με άλλα πράγματα.

Η Boobam είναι μία ακόμη ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει επίσης οικολογικά προϊόντα. Στόχος της είναι η μείωση πλαστικού στον πλανήτη και το δείχνει έμπρακτα. Στηρίζει την WWF Ελλάδας και δίνει την δυνατότητα στους αγοραστές της να συνεισφέρουν και στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  One Tree Planted.

Φυσικά, τα προϊόντα της είναι αντάξια των προσδοκιών μας. Από προσωπική εμπειρία, διατηρεί παγωμένο ρόφημα ακόμα και κάτω από τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού για έως 8 ώρες.

Δεν έχει ακόμα τόση μεγάλη ποικιλία όπως είδαμε στα προηγούμενα, καθώς διαθέτει μόνο δύο μεγέθη μπουκαλιών και μονόχρωμα σχέδια. 

Το Boombam μπουκάλι θερμός των 500ml το οποίο αποτελεί το πιο πρακτικό μέγεθος, βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα και ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για να χωράει στη θήκη του backpack αλλά και να είναι εύχρηστο και βολικό στο χέρι.

Από την άλλη, το μπουκάλι  1L. για αυτούς που το προτιμούν διαθέτει ένα ειδικό καπάκι στο οποίο υπάρχει χερούλι για ευκολία στο κράτημα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για να δεθεί σε κάποια θέση του σακιδίου.

Τελευταία αλλά εξίσου αξιόλογη είναι η εταιρεία Healthy Human. Προωθεί γενικά τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής και προϊόντα πιο βιώσιμα. Τα μπουκάλια θερμός που διαθέτει είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες.

Το καπάκι στα μπουκάλια θερμός είναι σχεδιασμένο για να μην έχει διαρροές, να μην κρατάει οσμές αλλά να διατηρεί την θερμοκρασία όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαθέτει, επίσης, κρίκο στο καπάκι για εύκολη μεταφορά.

Και σε αυτή τη σειρά προϊόντων της Healthy Human θα συναντήσουμε πιο περιορισμένες επιλογές σε σχέδια και χρώματα αλλά μεγαλύτερη ποικιλία στην χωρητικότητα των μπουκαλιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *