Αν θέλετε να περιορίσετε τις επισκέψεις σας στην τοπική καφετέρια, οι καλύτερες μηχανές εσπρέσο για το σπίτι μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το latte ή το καπουτσίνο σας στην άνεση της κουζίνας σας.

Ο καφές espresso χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο νερό από τον καφέ φίλτρου και τουλάχιστον εννέα bars  πίεσης, σύμφωνα με το Ιταλικό Εθνικό Ινστιτούτο Espresso, το οποίο μειώνει τον χρόνο παρασκευής του σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα είναι πιο παχύ, πιο κρεμώδες και πιο γευστικό από τον καφέ φίλτρου. Ενώ μια δόση εσπρέσο συνήθως ζυγίζει 0,88 της ουγγιάς, ο εσπρέσο έχει περισσότερη καφεΐνη ανά ουγγιά υγρού από τον καφέ φίλτρου (μεταξύ 375 mg και 520 mg ανά φλιτζάνι espresso 7,6 ουγκιών, σε σύγκριση των 95 mg με 165 mg ανά 7,6 ουγκιές φλιτζάνι καφέ, σύμφωνα με το Nespresso).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε espresso στο σπίτι με ημιαυτόματα, αυτόματα, σούπερ-αυτόματα ή πλήρως αυτόματα μηχανήματα pod. Αλλά μια μηχανή εσπρέσο είναι μια επένδυση και καλό είναι να αποκτήσετε μία η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Τα αγαπημένα μας ήταν τα μηχανήματα που ήταν εύκολο να εγκατασταθούν, απλά στη χρήση, δεν απαιτούσαν εγχειρίδιο χρήσης, θερμαινόντουσαν γρήγορα και δεν χρειάζονταν αρκετή αναμονή. Γιατί ειδικά το πρωινό καφέ τον θέλεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα καλύτερα μηχανήματα παρήγαγαν ένα ζεστό, λείο φλιτζάνι εσπρέσο που είχε βάθος και δεν ήταν πολύ πικρό ή όξινο, με κρέμα που ήταν λεία χωρίς εμφανείς μεγάλες ή μικρές φυσαλίδες.

Αυτόματη Μηχανή Espresso ETAM 29.660.SB Autentica
Η σχεδιαστική αρτιότητα συναντά την αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντάς σου άπειρες επιλογές για να απολαύσεις τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες, κάθε φορά.

Αυτή ακριβώς την εμπειρία θα σου προσφέρει η Autentica της Delonghi. Με πίεση 15 bar για τέλειο καϊμάκι, ενσωματωμένο μύλο καφέ υψηλής αντοχής και τεχνολογία LatteCrema, θα απολαμβάνεις πάντα τέλειο καφέ στην ιδανική θερμοκρασία, μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *