Αν ζείτε σε ένα σπίτι με μεγάλα ποσοστά υγρασίας, η χρήση ενός αφυγραντήρα θα σας λύσει τα χέρια. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα ποσοστό υγρασίας μεταξύ 30% και 50% είναι ιδανικό (μεγαλύτερο το καλοκαίρι και μικρότερο το χειμώνα). Όταν η υγρασία ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα το σπίτι σας γίνεται πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη μούχλας και σκόνης.

Σε αυτή την περίπτωση η χρήση ενός αφυγραντήρα είναι η ενδεδειγμένη. Οι περισσότεροι αφυγραντήρες αντλούν τον υγρό άερα χρησιμοποιώντας εσωτερικούς συμπιεστές και ανεμιστήρες. Ο αέρας περνάει από τα δροσερά πηνία απορροφώντας την παραπάνω υγρασία και διοχετεύοντας πλέον ξηρό άερα πίσω στο χώρο σας.

Εμείς εδώ στο eazy κάναμε την έρευνα μας για τους καλύτερους αφυγραντήρες της αγοράς αφου χρησιμοποιήσαμε αρκετούς και ρωτήσαμε πολλούς χρήστες να μας πουν τις εμπειρίες τους.

Morris MDB 12100 HI
Ο αφυγραντήρας της Morris ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις μετρήσεις που κάναμε. Καλύπτει πολύ ικανοποιητικά έναν χώρο 60 τ.μ. μειώνοντας την υγρασία και καθαρίζοντας τον αέρα. Τα επίπεδα θορύβου είναι πολύ χαμηλά συγκρητικά με τους άλλους αφυγραντήρες της έρευνας που κάναμε και η μέγιστη κατανάλωση του φτάνει τα 185 watt. Το δοχείο του νερού του χωράει 2.5 λίτρα νερού και ισχύς αφύγρανσης 12 λίτρα ανά 24ώρο. Αυτό σημαίνει ότι σε πλήρη ισχύ θα πρέπει να αδειάζετε το δοχείο ανά 5 ώρες περίπου.

Η λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης που διαθέτει, κάνει το στέγνωμα των φρεσκοπλυμμένων ρούχων εύκολη υπόθεση. Απλά τοποθείτε την συσκευή στον ίδιο χώρο με την απλώστρα εσωτερικού χώρου και ιδανικά κλείνετε τον χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *